Online Scouting

Het is een rare tijd, waarin we ineens niet meer naar Scouting (en andere hobbies) kunnen. Zonde natuurlijk, maar het is niet anders. We moeten er maar het beste van maken. Op deze plek gaan we de komende tijd online opkomsten en andere activiteiten neerzetten. En omdat we niet de enige scoutinggroep zijn die daar mee bezig is, zal je hier ook links aantreffen naar wat er verder al georganiseerd wordt. Zie vooral ook: #ikscoutthuis

Extra JOTI

In het weekend van 3 t/m 5 april vindt er wereldwijd een extra editie van de JOTI (Jamboree on the Internet) plaats. Zie oa: https://www.scoutlink.net/ en https://jota-joti.scouting.nl/
Directe link naar webchat: https://webchat.scoutlink.net/

Scouts: Online hike

De Scouts gaan dit weekend (27-28 maart) online hikes ‘lopen’. Gewoon thuis, via Google Streetview.
Bekijk hier nog even onze handout over hike-technieken om goed voorbereid op weg te gaan. En dan komen hier de routes: Route 1 (Vanaf Paauwlaan)| Route 2 (Naaldenveld).
En als je nog een extra uitdaging wilt, kijk dan eens bij Scouting Thorheim die een aantal hikes verspreid over de hele wereld gemaakt hebben.
PS: wil je nog wat hulp met het lopen van een hike, misschien is dit filmpje op youtube dan wat voor je.

iScout Junior

Al een aantal jaar organiseren we een eigen iScout Junior, gebaseerd op de iScout waar we met leiding, stam en bestuur steeds aan mee doen. Dit jaar een speciale iScout Junior die jullie thuis kunnen doen.


Te spelen tussen vrijdag 20 maart, 19:30 en zaterdag 21 maart, 17:00 uur.