Lid worden

Goed je hier te zien! Voor de eerste keer ergens kijken is altijd spannend. Daarom leggen we graag uit wat en wie Scouting De Paauw zijn.

Heb je vragen of zou eens willen kijken wie we zijn, stuur ons dan een berichtje. Je kan hier ook ons informatie boekje downloaden.

Je kunt natuurlijk ook de vragen knop hier op de site gebruiken of contact opnemen met onze teamleiders. Voor contact gegevens van onze teamleiders verwijzen we graag naar het informatie-boekje of de contact pagina op deze site.

Tot snel!

PS: De eerste 3x meekijken is geheel gratis!

Nog even een paar redenen waarom zou je voor scouting zou moeten kiezen:
– Om jezelf uit te dagen;
– Om plezier (met elkaar) te hebben;
– Om met elkaar te leren samenwerken;
– Om mooie herinneringen te maken!

Nog een klik verwijderd van aanmelden van een nieuwe scout! Je kan je online aanmelden via dit formulier en dan nemen we zsm contact op om af te spreken wanneer je langs kan komen.

PS: ingevulde gegevens worden gebruikt om te kijken bij welke leeftijdsgroep je kan komen, en om contact op te nemen. Als je besluit geen lid te worden, zullen we de gegevens weer verwijderen.